A A A K K K
для людей із порушенням зору
Раухівська громада
Одеська область, Березівський район

«Як стати на облік до районного центру зайнятості»

Дата: 28.10.2021 17:40
Кількість переглядів: 267

«Як стати на облік до районного центру зайнятості»

        

Кожна людина своє майбутнє пов’язує з роботою, яка б приносила їй достатній заробіток. І це є цілком природнім бажанням для кожного, хто турбується про свій завтрашній день. Тому проблема пошуку роботи завжди актуальна.

Особи, які відбувають умовний термін покарання – особлива категорія людей, а тому працювати з ними  треба більше, аби попередити і не допустити рецидивних злочинів. Із цими людьми постійно проводиться соціальна робота, узагальнення якої визначає фактори, які стають причиною скоєння злочину. Одним із чинників, що штовхає молодь на правопорушення це – низька трудова діяльність. Березівський ЦЗ має досить досвіду та можливостей, щоб допомогти громадянам цієї категорії працевлаштуватися, а в разі потреби – здобути необхідну, на ринку праці, робітничу професію.

         26 жовтня 2021 року, з метою популяризації послуг служби зайнятості, Березівським районним сектором пробації №1 разом з провідним фахівцем з питань зайнятості Березівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Оленою Абрамович для клієнтів пробації проведено інформаційний захід.

         В ході заходу, Олена Абрамович надала роз’яснення щодо порядку реєстрації в центрі зайнятості,щодо надання статусу безробітного, який шукає роботу, щодо сприяння громадянам у підборі підходящої роботи, про обов’язки які покладаються на осіб, що перебувають на обліку в РЦЗ, можливості працевлаштування та здобуття професії на безоплатній основі за направленням Березівського РЦЗ до ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ», а також проінформувала про наявні в районні вакантні місця та яких фахівців робітничих професій потребує ринок праці. По завершенню заходу кожен з учасників мав можливість особисто поспілкуватися зі спеціалістом та отримати індивідуальну консультацію щодо працевлаштування чи навчання.

         Успіх повернення засудженого до соціального способу життя великою мірою залежить від його власного бажання, від усвідомлення своєї провини. Такі зустрічі дуже корисні і доцільні, адже клієнти пробації – це контингент людей, який потребує додаткової допомоги в даному напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь