A A A K K K
для людей із порушенням зору
Раухівська громада
Одеська область, Березівський район

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ КОМФОРТНИЙ, СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ

Дата: 02.12.2021 15:59
Кількість переглядів: 535

Новини 

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ КОМФОРТНИЙ, СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ

   Пресс служба

В селищі Таїрове Одеської області, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво», тривають роботи з будівництва дитячого садка, який розрахований на 90 місць. В закладі планується створити ясельну групу на 15 дітей, інклюзивну на 15 дітей і три групи по 20 дітей. У садочку буде розміщено басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. Кошторисна вартість – 38,1 млн гривень.

«Приємно спостерігати за змінами в Таїровській громаді. Особливо, коли це стосується будівництва нових соціально важливих об’єктів. Програма Президента «Велике будівництво» в Одеській області охоплює все нові і нові сфери. В пріоритеті, звичайно  – освіта. Завдяки саме цій програмі в даній громаді і з’явитися новий дитячий садочок. Довелося пройти довгий шлях аби розпочати його будівництво. І я сподіваюся, що його вдасться завершити. Взагалі хочу сказати, що програма Президента «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, будівництво сучасних модернізованих дитячих садочків в районах області. Новий садочок в селищі Таїрове матиме яскраві та повністю інклюзивні інтер’єри, підвищену енергоефективність» – говорить голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Адже комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців регіону – в пріоритеті керівництва Одеської ОДА, зазначає Сергій Гриневецький.

За словами голови Одеської облдержадміністрації, після реалізації програми Президента «Велике Будівництво» – громада отримає високотехнологічну будівлю, що ідеально відповідатиме всім потребам дитинства з високим рівнем енергоефективності. Окрім цього орієнтація проекту будівництва на доступність дошкільного закладу для маломобільних груп населення дасть змогу безперешкодно та зручно пересуватися територією та приміщеннями, використовувати обладнання, отримувати освітні послуги, брати повноцінну участь у навчальному та трудовому процесах.

«Через відсутність ДНЗ, близько 90% дітей всієї Таїровської громади, у віці від 2 до 6 років, не мають доступу до гарантованої освітньої послуги, не можуть реалізувати своє обов’язкове право на відвідування дитячого садочка відповідно до стандарту дошкільної освіти. Будівництво дитсадку в селищі  Таїрове, в рамках програми Президента «Велике Будівництво», дасть можливість доступу 90 дітям дошкільного віку до гарантованої освітньої послуги. Рівень охоплення дітей дошкільною освітою в Одеській області зросте» – зазначив голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь