A A A K K K
для людей із порушенням зору
Раухівська громада
Одеська область, Березівський район

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ШКОЛИ ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «ОЛІМПІЄЦЬ», ЯКУ ВІДРЕКОНСТРУЮВАЛИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 30.12.2021 09:36
Кількість переглядів: 409

Новини 

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ШКОЛИ ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «ОЛІМПІЄЦЬ», ЯКУ ВІДРЕКОНСТРУЮВАЛИ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

   Пресс служба

Сьогодні відбулась урочисте  відкриття легкоатлетичного манежу комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», який відреконструювали в рамках програми Президента «Велике Будівництво».

Як зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, для Одещини – це свято, тому що саме «Олімпієць» – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

«Мені дуже приємно, що ці роботи, виконані в рамках Президентський Програми «Велике Будівництво», завершені саме в цьому році. Я хочу щиро подякувати за підтримку народним депутатам України від Одещини, депутатам обласної ради, які допомагали з тим, щоб ми дійсно цей «довгобуд» закінчили! Для мене як людини, яка небайдужа до спорту, приємно бачити сьогодні і молодь, і ветеранів-олімпійців, які передають свій досвід як тренери. Одеська обласна державна адміністрація і обласна рада вирішили в 2022-му році за допомогою субвенцій з державного бюджету реалізувати ще 5 об’єктів спортивного напряму на Одещині і знову ж таки допоможе нам в цьому Програма Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – сказав зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності – символ видатних спортивних досягнень та великих спортивних імен: Юрій Михайлович Романов, Юрій Олексійович Вишняков, Надія та Сергій Олізаренко, Микола Авілов, Віктор Сапетченко, Володимир Буханов, Леонід Масунов, Павло Рощін, Геннадій Авдєєнко, Юрій Білоног, Клавдія Карсак, Тетяна Насонова, Руслан Гливинський, Ігор Разорьонов, Руслан Савченко, Віктор Єфтені та Вадим Тасоєв, Олена Кравацька, Андрій Ягодка, Роман Кокошко; заслужені тренери України – Борис Рабулець, Євгеній Карсак, Володимир Кацман; паралімпійські чемпіони – Руслан Катишев, Інна Ізбаш, Дмитро Алєксєєв, Дмитро Дьяченко, Андрій Онуфрієнко.

Однією з тих, хто розпочинала тренування в своїй спортивній кар’єрі саме на базі «Олімпійця», була і радниця керівника Офісу Президента України, бронзова призерка Олімпійських ігор з легкої атлетики Олена Говорова, яка взяла участь в урочистій церемонії відкриття.

Зі спортивним привітанням, від  майбутніх чемпіонів, виступила збірна команда зі спортивної аеробіки Одеської спеціалізованої школи  № 111, а символічно перетнули червону стрічку Одеської легкоатлети, вихованці обласної школи вищої спортивної майстерності «Олімпієць».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь