A A A K K K
для людей із порушенням зору
Раухівська громада
Одеська область, Березівський район

«Протиправна поведінка засуджених»

Дата: 26.01.2022 08:19
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

«Протиправна поведінка засуджених»

          20 січня 2022 року, Березівським районним сектором з питань пробації №1 спільно з Березівським районним відділом поліції, проведено захід, спрямований на профілактику недопущення повторної злочинності серед клієнтів пробації, які перебувають на обліку в Березівському районному секторі пробації №1.

Інспектор Березівського районного сектору пробації №1 капітан внутрішньої служби Каніна Алла та ДОП СП Березівського РВП старший лейтенант поліції Грицай Сергій роз'яснили наслідки вчинення повторних кримінальних правопорушень, наголосили, що у разі скоєння нового кримінального правопорушення в період іспитового строку до покарання за новий злочин буде приєднано покарання за попереднім вироком та іншого шансу виправитися в умовах без ізоляції від суспільства їм надано не буде. Після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов'язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання. Якщо засуджений не виконує покладені на нього обов'язки або систематично вчинює правопорушення, що потягли за собою адміністративні стягнення і свідчать про його небажання стати на шлях виправлення, суд направляє засудженого для відбування призначеного покарання.

ДОП СП Березівського РВП Сергій Грицай роз’яснив клієнтам пробації, що адміністративна відповідальність настає за вчинення адміністративних проступків, передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення. В нашій країні адміністративним проступком визначається протиправне винне діяння, яке посягає на державний або громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яке законодавством передбачено адміністративну відповідальність. Право призначати адміністративні стягнення, крім суду, мають також і органи внутрішніх справ. В Україні законом передбачені такі види адміністративних стягнень як попередження, штраф, позбавлення спеціального права, оплатне вилучення предмета, адміністративний арешт, виправні роботи.

          На закінчення заходу інспектор сектору пробації та дільничний офіцер поліції разом з клієнтам пробації обговорили основні причини, що спонукають людей до протиправних дій, взаємозв’язок негативних соціальних явищ із протиправною поведінкою, обговорили особливості поведінки та характеру кожного присутнього, які можуть призвести до протиправної поведінки та як не допустити цього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь