A A A K K K
для людей із порушенням зору
Раухівська громада
Одеська область, Березівський район

МАКСИМ МАРЧЕНКО ЗУСТРІВСЯ З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СЕКЦІЇ МЗС ЧЕХІЇ ЯРОСЛАВОМ КУРФЮРСТОМ

Дата: 10.02.2023 09:56
Кількість переглядів: 556

3 5

Новини 

МАКСИМ МАРЧЕНКО ЗУСТРІВСЯ З ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ СЕКЦІЇ МЗС ЧЕХІЇ ЯРОСЛАВОМ КУРФЮРСТОМ

   Прес-служба

Сьогодні Начальник Одеської ОВА Максим Марченко провів зустрічі з Генеральним директором Європейської секції МЗС Чеської Республіки Ярославом Курфюрстом.

Передусім Максим Марченко подякував за потужну та послідовну підтримку з боку Уряду та народу Чехії у непростий для України час. Окрему вдячність Начальник ОВА висловив за надання прихистку мешканцям Одещини, які у зв’язку із російським вторгненням були вимушені залишити домівки та країну.

1 11

«Дякую також за надання військово-технічної та гуманітарної допомоги. Дуже важливою та вагомою була для нас підтримка чеських партнерів під час головування Чехії в Раді ЄС у другому півріччі 2022 року. Одесити вдячні Уряду Чехії та чеському народу за підтримку зараз та бажання допомагати в подальшому. Одещина готова до відкритої та прозорої співпраці з міжнародними партнерами», — сказав Максим Марченко.

Також Начальник ОВА подякував Чехії за підтримку енергетичного сектору України та надану допомогу для відновлення об’єктів енергетичної інфраструктури. Окремо розповів чеській делегації про поточну ситуацію в регіону, важливість продовження роботи Чорноморської Зернової Ініціативи та організацію процесів життєдіяльності усіх сфер у час повномасштабної війни.

2 9

В свою чергу Ярослав Курфюрст запевнив про намір Чеської Республіки розвивати двостороннє співробітництво, продовжуючи допомогу українцям та беручи участь у подальшій відбудові нашої країни і всебічно долучатись до реалізації важливих проєктів в Одеській області. Зокрема розглянули питання відновлення пошкоджених об’єктів та облаштування тимчасового житла для тих, хто втратив власні домівки внаслідок російської збройної агресії.

«Візит нашої делегації до Одеси має практичні пропозиції в питаннях кооперації не лише на державному рівні між обома країнами. Чехія планує надавати всіляке сприяння встановленню міцних відносин та різнобічної підтримки із громадами Одеської області з метою посилення економічних зв’язків між містами та регіонами-побратимами» – наголосив Генеральним директором Європейської секції МЗС Чеської Республіки.

4 3

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь